top of page
Martijn Krul Bouw-2.jpg

Martijn Krul Fotografie
Bouw- en hoogtefotograaf

Martijn Krul - bouw en hoogtefotograaf

Bouwfotografie is de manier om de verschillende fases van een bouwwerk vast te leggen. Als bouwfotograaf vind ik dit proces erg mooi om te fotograferen, vanaf het uitgraven tot het voltooide bouwwerk. Alles wat op de tekentafel is ontworpen, wordt vastgelegd.

Middels mijn ervaring in de bouwfotografie, weet ik precies wat de opdrachtgever vastgelegd wil hebben. Om zo goed mogelijk aan deze wens te voldoen, fotografeer ik volgens de planning van de bouw. Hierdoor ben ik bijna wekelijks op het bouwterrein om geen enkel onderdeel van het proces te missen.

Ook zorg ik ervoor dat er een goede connectie is met de aannemer, de opzichter en de bouwlieden, zodat zij kunnen worden opgenomen in de reportage.

Weerdingerstraat-12.jpg

Hoogte Fotografie

Naast het maken van foto's op het bouwterrein is het tegenwoordig ook essentieel om dit te doen met behulp van hoogtefotografie, die ik uitvoer met behulp van een drone. Vanuit de lucht heb je niet alleen andere zichtlijnen, maar krijg je ook een beter perspectief op de layout, de voortgang en de omgeving van het bouwproject. Dit levert een waardevol totaalbeeld op dat essentieel is voor planning, monitoring en documentatie

Portfolio

Adres

Zonland 31

9734 BL Groningen

Telefonisch

0652255055

Email

bottom of page